Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απαγωγή της 14χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απαγωγή της 14χρονης

Οι λεπτομέρειες από όσα πέρασε το 14χρονο κορίτσι ειναι ανατριχιαστικές
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή της 14χρονης από τη Νίκαια που βρέθηκε στο Μαρκόπουλο μετά από επικοινωνία που είχε η ίδια με τους γονείς της.

«Σε παρακαλώ, πηγαίνετε με στη μάνα μου, σε παρακαλώ…Με πήγαν εκεί και μου έλεγαν “εγώ θα σκοτώσω τη μάνα σου, εγώ θα κάνω κακό, θα πάρω το μικρό σου αδερφό, να σβήσει τις μηνύσεις η μάνα σου…», περιγράφει η 14χρονη για τον εφιάλτη που έζησε μακριά από την οικογένειά της.

«Μετά μου έλεγαν να πάρω τον πατέρα μου, κάθισαν ένας από δω ένας από εκει, έβγαλαν όπλα και μου τα έβαλαν εδώ, στο μυαλό. Θα σε σκοτώσω, να βρίσεις τον πατέρα σου», λέει η κοπέλα.

Το μαρτύριο της είχε αίσιο τέλος για εκείνην όταν κατάφερε να αποδράσει με τη μητέρα της να συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που άκουσε τη φωνή της κόρης της στο τηλέφωνο, καθώς γνωρίζοντας από την μεγαλύτερη κόρη της πως οι άνδρες ήταν ένοπλοι φοβόταν για τα χειρότερα.

Γιαννόπουλος: «Πέρασε φριχτά μαζί τους»

Το Χαμόγελο του Παιδιού καταγγέλει την δράση τέτοιων κυκλωμάτων που απαγάγουν και αναγκάζουν ανήλικες να βγουν στην πορνεία.

Ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος καταγγέλει ότι το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά λέγοντας συγκεκριμένα «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr