Σοκαριστική προσγείωση αεροσκάφους πάνω από τα κεφάλια του κόσμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική προσγείωση αεροσκάφους πάνω από τα κεφάλια του κόσμου

Υπερβολικά χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου κόβει την ανάσα

Υπερβολικά χαμηλή προσγείωση πραγματοποίησε αεροπλάνο στο αεροδρομιο της Σκιάθου, με βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο να κόβει την ανάσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα αεροσκάφος, Airbus και όχι ελικοφόρο, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που σοκάρει και μόνο στη θέα του.

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου εξάλλου, όπως αναφέρει και το in.gr, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα με επισκέπτες του νησιού που συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσγείωση και την απογείωση των αεροπλάνων.

Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια δελεάστηκε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση  ενός  αεροσκάφους της Transavia, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, την απογείωση ενός αεροσκάφους και από τον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr