Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν αγόρια να συνευρεθούν ερωτικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν αγόρια να συνευρεθούν ερωτικά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε ορφανοτροφείο της Αθήνας.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε ορφανοτροφείο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, αποκάλυψε, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ότι αγόρια ηλικίας 7 – 11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους και το προσωπικό ήταν θεατής των πράξεων αυτών.

Η κυρία Μιχαηλίδου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα και διέταξε το πάγωμα της κρατικής χρηματοδότησης του ιδρύματος.

«Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους», τόνισε.

Ακόμη, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ ήταν γυναίκες και οι ίδιες κάθονταν και παρακολουθούσαν την πράξη.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, έπειτα από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.

Η καταγγελία της εργαζόμενης

Εργαζόμενη του ορφανοτροφείου αναφέρει στην καταγγελία της πως «Όταν τα παιδιά έκαναν φασαρία, έπαιρνε η κυρία (…) τα παιδιά στις αποθήκες και τα χτυπούσε. Γυρνούσαν με κόκκινα μάγουλα. Ρώτησα εάν έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι και μου είπαν ότι ‘’είναι πλήρως ενημερωμένοι όλοι’’.

Επίσης μου είπαν ότι όχι μόνο είναι ενημερωμένοι όλοι, αλλά όταν δημιουργούνται θέματα χρησιμοποιούν και οι ίδιοι την κυρία (…) σαν απειλή στα παιδιά».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr