Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο 35χρονου από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο 35χρονου από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών

Οι λεπτομέρεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον φριχτό θάνατο ενός 35χρονου που πολτοποιήθηκε από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών είναι σοκαριστικές

Οι λεπτομέρεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον φριχτό θάνατο ενός 35χρονου που πολτοποιήθηκε από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών είναι σοκαριστικές.

Απαντήσεις για τον χαμό του γιου της ψάχνει η οικογένεια που ζητά δικαίωση για τον 35χρονο.

Τα τελευταία λόγια του άτυχου άνδρα, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, φέρεται να ήταν «Βοηθήστε με, με τραβάει» και πραγματικά ανατριχιάζουν.

Ο 35χρονος βρήκε βασανιστικό θάνατο, όταν τον εγκλώβισε η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου απορριμμάτων και τον διαμέλισε.

Ο άνδρας ενώ πετούσε τα σκουπίδια κατά λάθος πέταξε και μία σακούλα με φάρμακα. Τότε και χωρίς δεύτερη σκέψη, επέστρεψε στον κάδο και έβαλε το σώμα του μέσα για να πιάσει την σακούλα, ωστόσο ο κάδος μπήκε αυτόματα σε λειτουργία, εγκλώβισε τον 35χρονο και τον διαμέλισε.

Ο πατέρας του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό ξεκαθάρισε ότι το παιδί του δεν ήταν ρακοσυλλέκτης ή ζητιάνος όπως γράφτηκε όταν έγινε γνωστό το περιστατικό και ψάχνει να βρει απαντήσεις για τον θάνατο του.

«Κανείς μας δεν πίστευε ότι θα τον χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν υπήρχε ένα κουμπί κινδύνου να το πατήσει και να σταματήσει τη λειτουργία του κάδου. Τον άκουγαν πολλοί περαστικοί να φωνάζει και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Υπήρξαν μάρτυρες που πήγαν στην αστυνομία, αλλά μέχρι να γυρίσουν ο γιος μου είχε τελειώσει».

Ο πατέρας ζητά απαντήσεις. Θέλει να μάθει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού του και κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. «Δε θα το αφήσω έτσι. Ο γιος μου θα δικαιωθεί. Πολλοί τον είπαν άστεγο, τον είπαν ρακοσυλλέκτη, τον είπαν ναρκωμανή που μπήκε στον κάδο και τους έβαλε όλους σε περιπέτειες», είπε.

Ο ξάδελφος του 35χρονου μιλώντας και αυτός στην εκπομπή ισχυρίστηκε ότι οι αρμόδιες αρχές άργησαν πολύ να τους ενημερώσουν για το φρικτό δυστύχημα. Όπως είπε, αναγνώρισαν τον Δημήτρη από τα τατουάζ που είχε στο σώμα του και από τις ιατρικές συνταγές των φαρμάκων που υπήρχαν στον κάδο.

«Στην αρχή προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι μπήκε ολόκληρος μέσα στον κάδο. Μπήκε ο μισός και η πόρτα τον εγκλώβισε και τον σκότωσε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr