Σοκάρουν οι διάλογοι στο κινητό της 12χρονης – «Μας σηκώθηκαν οι τρίχες» λέει ο θείος της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι διάλογοι στο κινητό της 12χρονης – «Μας σηκώθηκαν οι τρίχες» λέει ο θείος της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Από πέρυσι το καλοκαίρι οι συστηματικοί βιασμοί της.

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της ανήλικης από τα Σεπόλια. Όπως έγινε γνωστό οι συστηματικοί βιασμοί σε βάρος της 12χρονης ξεκίνησαν από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι ήταν 10,5 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο θείος του κοριτσιού είδε τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος στο κινητό της. «Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και που είσαι; Και μωρό μου και τι κάνεις και τι ράνεις; Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Δεν το περιμέναμε», είπε ο θείος.

Όπως είπε τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει και η συμπεριφορά του παιδιού. «Η οικογένεια ζούσε με ένα επίδομα κάθε τρεις μήνες. Ήδη δεν είχαμε δουλειά, δεν είχαμε… Το κορίτσι μετά έφυγε και από το σχολείο, το έψαχναν. Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να μιλάει με ένα Πακιστανό και να λέει δώσε μου 50 ευρώ, πάρε 60, πάρε. Της λέω τι γίνεται; Και λέει ‘κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει άνδρες, εγώ, μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του. Δεν συμβαίνουν αυτά, σαν τρομοκρατημένη ήταν. Ήταν νευριασμένο το παιδί, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του ολόκληρη. Να παίρνει ναρκωτικά ρώταγα τα άλλα τα παιδιά εδώ. Δεν ξέρανε τίποτα».

Μέσα σε περισσότερες από 1000 σελίδες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καταγράφουν όσα προέκυψαν από την εδώ και περίπου ένα μήνα έρευνα που έκαναν για τη δράση του 53χρονου.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Mega, o αστυνομικός συντάκτης στα «ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κορίτσι περιέγραψε τους συστηματικούς βιασμούς που υπέστη».

Αναφορικά με τον αξιωματικό που φωτογραφιζόταν μαζί με τον 53χρονο κατηγορούμενο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr