Σωματεία συνταξιούχων Εύβοιας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/10
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματεία συνταξιούχων Εύβοιας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/10

Οι συνταξιούχοι της Εύβοιας διεκδικούν το πλαίσιο των αιτημάτων τους στο ακέραιο με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκίδα στις 20/10

Οι συνταξιούχοι της Εύβοιας διεκδικούν το πλαίσιο των αιτημάτων τους στο ακέραιο με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκίδα στις 20/10.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ Την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 10:30π.μ. Στη ΧΑΛΚΙΔΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ)

Τιμάμε τη Μέρα της Τρίτης Ηλικίας αγωνιστικά, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν εμάς και τα παιδιά μας και διεκδικούμε στο ακέραιο συνολικά το πλαίσιο των αιτημάτων μας, απαντώντας στη συνεχιζόμενη αντιλαϊκή – αντισυνταξιουχική πολιτική.
Δεν δεχόμαστε την κοροϊδία, την ασυνέπεια και τον αποπροσανατολισμό της κυβέρνησης και μερίδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που συνεχίζουν και μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως αυξήσεις τα ποσοστά που αναφέρθηκαν, αλλά ως παραπέρα μείωση του εισοδήματός μας όταν αυτά δεν καλύπτουν την αυξανόμενη ακρίβεια του τελευταίου διαστήματος και δεν περιλαμβάνουν τις επικουρικές.
Δεν ανεχόμαστε να μην δίνονται σε όλους τους συνταξιούχους, χωρίς προαπαιτούμενα, τα αναδρομικά του 11μηνου , των επικουρικών και των δώρων και με τα χρήματα αυτά μαζί με τα χαράτσια στο ρεύμα να χρηματοδοτούνται με δισεκατομμύρια οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένα και πλέον εκατομμύριο συνταξιούχοι δεν θα πάρουν αύξηση γιατί με τον νόμο Κατρούγκαλου που διατηρεί η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν προσωπική διαφορά.
Δεν ανεχόμαστε αφού μας έχουν κόψει τα πληρωμένα δώρα μας να δίνουν επιδόματα φτώχειας όποτε τους βολεύει μόνο σε ορισμένους συνταξιούχους.

Δεν ανεχόμαστε να διατηρούν την εισφορά αλληλεγγύης του ΑΚΑΓΕ που είναι πολλαπλάσια του πολύ μικρού ποσού της φορολογικής εισφοράς που αφαιρέθηκε.

Δεν ανεχόμαστε να μην αποδίδουν τα πληρωμένα οικειοθελώς από τους συνταξιούχους λειτουργικά έξοδα των σωματείων με στόχο τον στραγγαλισμό τους.
Είμαστε στον δρόμο του αγώνα γιατί ό,τι μέχρι σήμερα αποκρούσαμε, καθυστερήσαμε και πετύχαμε, οφείλεται στην δράση μας.
Οφείλουμε να πιστέψουμε βαθιά ότι άλλη δυνατότητα δεν έχουμε παρά να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο σε μαζικότητα και συχνότητα οι αγώνες μας.
Να μην λείψει κανείς!
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr