SOS από τους Κατοίκους της Χαλκίδας: Καταστρέφεται ένα πανέμορφο τοπίο στο κέντρο της πόλης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS από τους Κατοίκους της Χαλκίδας: Καταστρέφεται ένα πανέμορφο τοπίο στο κέντρο της πόλης

Βιαστική χαρακτηρίζουν την παρέμβαση του Δήμου Χαλκιδέων στο σημείο με έργα που καταστρέφουν ένα πανέμορφο τοπίο στο κέντρο της πόλης
Έκκληση για παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για την διενέργεια αυτοψίας στα έργα που έχουν ξεκινήσει στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι στη Χαλκίδα κάνουν οι κάτοικοι καθώς όπως αναφέρουν ένα πανέμορφο τοπίο καταστρέφεται και ο κίνδυνος για μεγάλη οικολογική ζημιά είναι πού αυξημένος.
Για βιαστική παρέμβαση του Δήμου Χαλκιδέων γίνεται λόγος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τονίζεται ότι το εν λόγω έργο που αφορά σε εγκαταστάσεις στο σημείο μπροστά στην παραλία, ξεκίνησε παρόλες τις καταγγελίες που έγιναν προς τον Δήμο από τους κατοίκους της περιοχής.
«Στις φωτογραφίες φαίνονται οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδεων σε ένα τμήμα της παραλίας του Αγ Νικολάου στο Μπόυρτζι.
Παρόλο που έχουν γίνει καταγγελίες το έργα ξεκίνησε με την δικαιολογια ότι πρόκειται για αποκατάσταση των ζημιών του 2020 ενω στο σημείο αυτό δεν έχουν γίνει καθόλου ζημιές.
Στα σημεία που έχουν ανοίξει τρύπες θα ρίξουν τσιμέντο και θα φτιάξουν πάνω στον αιγιαλό γήπεδα και κάγκελα περίφραξης πολλων μέτρων.
Ισχυρίζονται ψευδώς πως υπήρχαν εγκαταστάσεις σε αυτό το σημείο που καταστράφηκαν και πρέπει να τις ξαναφτιάξουν. Καταστρέφεται ένα πανέμορφο τοπίο και γίνεται μεγάλη οικολογική ζημιά με αυτή την ύποπτα βιαστική παρέμβαση!
Ζητείται η άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών να διενεργηθεί αυτοψία για να διαπιστωθεί η περιβαλλοντική ζημιά», αναφέρεται σε ανάρτηση στην σελίδα ΔΗΜΟΤΗΣ στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr