Σοβαρή καταγγελία στη Εύβοια: Έδιωξαν έγκυο από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας
Ειδησεις ευβοια

Σοβαρή καταγγελία στη Εύβοια: Έδιωξαν έγκυο από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας

Νέα σοβαρή καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το evima.gr, σχετικά με το Νοσοκομείο Χαλκίδας, δεν εξέτασαν έγκυο γυναίκα.

Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστρια του evima.gr η οποία αναφέρει ότι η έγκυος αδερφή της κινδύνευσε από την αδιαφορία γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα καταγγείλει πως το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου πήγε την αδερφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο νοσηλευτής κάλεσε αμέσως τον εφημερεύον γυναικολόγο, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Γιώτα απάντησε στον νοσηλευτή πως, «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει να πάρει παρακεταμόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο evima.gr η αδερφή της εγκύου.

Η ίδια αναφέρει πως η αδερφή της είχε έντονο πόνο στο κεφάλι και αιμορραγία στη μύτη της, έφυγαν από το Νοσοκομείο χωρίς να την εξετάσει κανείς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr