Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Πως γλύτωσε η οδηγός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 19/09  στον επαρχιακό δρόμο Σπερχειάδας – Γαρδικίου, λίγο πριν τα Κανάλια.

Ι.Χ.Ε. με οδηγό μια γυναίκα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε 15 μέτρα σε μεγάλη χαράδρα, προτού σταματήσει σε δέντρο.

Λαμία-αυτοκίνητο-χαράδρα

Αν και η ίδια δεν τραυματίστηκε, το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από καμία πλευρά του δρόμου, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει γρήγορα βοήθεια.

Ευτυχώς, πίσω από το αυτοκίνητο της γυναίκας ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου παρατήρησε τα κλαδιά από τη βλάστηση να κουνιούνται και άμεσα σταμάτησε τον τοπικό Αστυνόμο που έτυχε να κατεβαίνει εκείνη την ώρα από το Σταθμό στο Γαρδίκι. Λαμία-αυτοκίνητο-χαράδρα

Αμέσως οι δυο τους έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια με τον αστυνομικό να είναι αυτός που απεγκλώβισε την οδηγό από το όχημα. Μαζί τους και κάτοικοι από Κανάλια, αλλά και ο πρόεδρος του Γαρδικού Γιάννης Βασιλείου. Κλήθηκε επίσης η πυροσβεστική που ανέλαβε το έργο να ανεβάσει με ασφάλεια τη γυναίκα στο δρόμο, ενώ έφτασε και περιπολικό του ΑΤ Σπερχειάδας, υπηρεσία που ανέλαβε την καταγραφή του συμβάντος.

Ο γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης προκειμένου να εξεταστεί προληπτικά.

Λαμία-αυτοκίνητο-χαράδρα

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr