Σοβαρότατη καταγγελία 17χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από παίκτη της Super League
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρότατη καταγγελία 17χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από παίκτη της Super League

Ξένος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας καταγγέλθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στη ΓΑΔΑ από 17χρονη για σεξουαλική κακοποίηση.

Την καταγγελία αποπλάνησης 17χρονης κοπέλας από γνωστό ξένο ποδοσφαιριστή, εξετάζουν τα στελέχη του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής την προσέλκυσε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου φέρεται να την αποπλάνησε. Η αρχική καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στην συνέχεια την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστές και θέμα βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό διερεύνηση. Η κοπέλα ωστόσο μιλώντας σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων δήλωσε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής την προσέλκυσε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και την κακοποίησε σεξουαλικά, με τις Αρχές να είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή, καθώς υπήρξε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεση της.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr