Σπάει τη «σιωπή» του το θύμα βιασμού σε ερημική παραλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάει τη «σιωπή» του το θύμα βιασμού σε ερημική παραλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Έναν εφιάλτη έζησε μια 22χρονη γυναίκα τον περασμένο Μάιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όταν την ώρα που πήγε για μπάνιο στην παραλία έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στα τέλη Μαΐου είχε επισκεφτεί για να κάνει μπάνιο μία απόμερη παραλία στην περιοχή Κύψα της Χαλκιδικής και εκεί της επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος φέρεται να την βίασε.

Σε κατάσταση σοκ η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει στην αστυνομία όσα βίωσε και εξετάστηκε από ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη.

Έξι μήνες μετά, η κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού σε ερημική παραλία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, «σπάει» τη σιωπή της.

Η κοπέλα όλον αυτόν τον καιρό ζητά από τις Αρχές να συλληφθεί ο δράστης, και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση αυτή είχε γίνει ένα λάθος και είχε συλληφθεί ένας κατάδικος για τον βιασμό της. Ο βιαστής της 22χρονης είναι ένας 47χρονος βοσκός από την περιοχή που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η 22χρονη μίλησε στο MEGA για την υπόθεση του βιασμού της.

«Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες, έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη μέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχαν πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες, γιατί ανησυχώ για τον εαυτό μου, για μένα ανησυχώ αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμα και εάν δεν είμαι εγώ», είπε αρχικά η κοπέλα.

«Με ρώτησε κάτι πολύ περίεργες ερωτήσεις, του τύπου για σεξουαλικές χάρες ή επί πληρωμή και εγώ έλεγα όχι δεν θέλω, αλλά επειδή τις έκανε τις ερωτήσεις είχα τρομοκρατηθεί ήδη. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα, δηλαδή προσπάθησα να τον βαρέσω να τον χτυπήσω, αλλά δεν γινόταν εγώ είμαι 50 κιλά και αυτός δεν ξέρω πόσα κιλά είναι», δήλωσε συγκλονισμένη.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr