Σπαραγμός στην κηδεία της Γεωργίας στη Σαλαμίνα: Τραγική φιγούρα η μητέρα της [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαραγμός στην κηδεία της Γεωργίας στη Σαλαμίνα: Τραγική φιγούρα η μητέρα της [εικόνες]

Συγγενείς και φίλοι, με την μητέρα της υποβασταζόμενη, αποχαιρέτησαν σήμερα στη Σαλαμίνα την Γεωργία η οποία δολοφονήθηκε από το χέρι του συντρόφου της.

Η τελευταία πράξη του δράματος, της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σαλαμίνα γράφτηκε σήμερα. Την ίδια ώρα ο γυναικοκτόνος αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή για την απολογία του, για το έγκλημα που έχει ομολογήσει και κυνικά έχει περιγράψει.

Η μητέρα της Γεωργίας την οποία αιφνιδίασε ο δολοφόνος, κακοποιητής σύντροφός της το πρωί της Τρίτης και σκότωσε με δυο σφαίρες σε κοιλιά και θώρακα, έχει μιλήσει δημοσίως για το δράμα που βιώνει η οικογένειά της, αλλά και για το δράμα που έζησε η κόρη της στα χέρια του δολοφόνου της.

Η μητέρα της 43χρονης είναι εκείνη που γυρνώντας στο σπίτι από το οποίο είχε φύγει νωρίτερα για δουλειές, εντόπισε την κόρη της νεκρή σε μια λίμνη αίματος και σκεπασμένη με μια κουβέρτα.

Η ίδια χθες δήλωσε σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου που ούτε η ίδια γνώριζε, αλλά και για τα όσα προκλητικά έχει πει μετά τη δολοφονία, ενώ σε ένα σπαρακτικό μήνυμά της ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει. «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της», είπε.

Η Γεωργία αφήνει πίσω της τον γιο της, ένα 15χρονο αγόρι το οποίο βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και το οποίο και εκείνο είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον γυναικοκτόνο. Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή όταν έγινε το μεγάλο επεισόδιο, όταν ο γυναικοκτόνος χτύπησε την Γεωργία σπάζοντάς το πόδι, φέρεται να είχε χτυπήσει και τον γιο της. Το γεγονός αυτό οδήγησε την 43χρονη την επομένη στο ΑΤ Σαλαμίνας όπου υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της. Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον βρει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τρεις ημέρες αργότερα ο 71χρονος έστησε καρτέρι στην Γεωργία και την δολοφόνησε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr