Σπάτα: Πέπλο μυστηρίου με τον θάνατο 19χρονου φοιτητή – Η Νικολούλη εντόπισε στοιχεία με μαύρη μαγεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάτα: Πέπλο μυστηρίου με τον θάνατο 19χρονου φοιτητή – Η Νικολούλη εντόπισε στοιχεία με μαύρη μαγεία

Με τον μυστηριώδη θάνατο του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, στις 14 Ιουλίου 2022 στα Σπάτα, ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος φοιτητής είχε εντοπιστεί από τη μητέρα του απαγχονισμένος στην ντουλάπα του δωματίου του, με τα χέρια του δεμένα πισθάγκωνα, με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο «φως» μέχρι σήμερα να σοκάρουν.

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε χειρόγραφο σημείωμα του 19χρονου, το οποίο φέρεται να έγραψε τη νύχτα της 13ης Ιουλίου 2022, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Μάλιστα, εικάζεται πως μαζί με τον 19χρονο το βράδυ του θανάτου του βρισκόταν τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο, καθώς βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία και πάνω στο τραπέζι «σκοτεινά» σύμβολα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κεριά, ένα μπολ που είχε φτιάξει για να αναπαραστήσει την πανσέληνο, ένα κάδρο με μαύρο βελούδο, αλλά και σημειώσεις γραμμένες στα αγγλικά, με σκοπό να «κατασκοπεύσει», όπως έλεγε, τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου.

Όσα είπε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή

Ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και σημείωσε ότι όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ και ο ίδιος είδε στο σπίτι όλα όσα παραπέμπουν στο συμπέρασμα ότι, πριν τον απαγχονισμό του Νικόλα, προηγήθηκε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Τον ρώτησα αν πιστεύει στον σατανά και μου είχε πει ναι. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω», ανέφερε ο πατέρας του.

Την ίδια ώρα, ο αδελφός του 19χρονου μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για όσα είδε την ημέρα που εντόπισε μαζί με την μητέρα του το αδελφό του νεκρό: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τότε έπαθα το σοκ. Δεν το περίμενα αυτό που είδα. Ήταν δεμένα τα χέρια του πίσω από την πλάτη και δεν ακουμπούσαν τα πόδια του στο έδαφος». Ο ίδιος, τόνισε πως το τελευταίο διάστημα πριν τον θάνατό του, ο 19χρονος είχε γίνει απόμακρος.

Μίλησε, δε, για τις σκοτεινές συνήθειες του αδερφού του, που φαίνεται να τις είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν το τραγικό του τέλος: «Έβρισκα μαύρα κεριά πολλές φορές μες στο σπίτι, είχε ζωγραφίσει μια πεντάλφα στον συναγερμό και τον είχα πετύχει στην τραπεζαρία στο σαλόνι να κάθεται μέσα στο σκοτάδι κάτω από το φως κεριών να κάνει κάτι και φοβήθηκα», ανέφερε ο αδελφός του 19χρονου για τις «σκοτεινές» συνήθειες του αδελφού του, που είχε αποκτήσει περίπου 2 χρόνια που φύγει από τη ζωή.

Θρίλερ γύρω από τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τα τελετουργικά που φέρεται να έκανε ο 19χρονος Νικόλας. Στο χειρόγραφο ντοκουμέντο που παρουσίασε το «Τούνελ» ο 19χρονος κάνει εκκλήσεις στην πανσέληνο.

Το τελευταίο γραπτό του είχε την ονομασία «Ξόρκι Κατασκόπευσης», ενώ το ερώτημα είναι αν αυτό το τελετουργικό το έκανε μόνος του, ή είχε κάποιον που τον καθοδηγούσε.

Την ίδια ώρα, άνθρωποι από το περιβάλλον του 19χρονου αναφέρουν ότι ο Νικόλας δεχόταν bullying στο σχολείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr