Στα χέρια μαστροπού βρέθηκε η 17χρονη Αμάντα: Την εξέδιδε μέσω Διαδικτύου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια μαστροπού βρέθηκε η 17χρονη Αμάντα: Την εξέδιδε μέσω Διαδικτύου

Στην σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια μαστροπού βρέθηκε η 17χρονη Αμάντα: Την εξέδιδε μέσω Διαδικτύου

Στην σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς κρατούσε παράνομα μια 17χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία καθώς η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος στα χέρια του Αλβανού μαστροπού.

Η 17χρονη κοπέλα είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου 2021 και φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα ήταν στα χέρια του αδίστακτου μαστροπού, ο οποίος την εξέδιδε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έκλεισαν ραντεβού ως δήθεν «πελάτες».

Όταν εμφανίστηκαν στο ραντεβού η Αμάντα και ο Αλβανός κακοποιός, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητα τους και πέρασαν χειροπέδες στον μαστροπό, ενώ οδήγησαν την ανήλικη στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα, έγινε και έρευνα στο διαμέρισμα όπου η 17χρονη κρατούνταν «αιχμάλωτη».

Λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της η οικογένεια της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε Missing Alert για τον εντοπισμό της, επισημαίνοντας ότι η ανήλικη είχε εξαφανιστεί ξανά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Όσον αφορά την Αμάντα αφού εξεταστεί από γιατρούς, θα της παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr