Στα χέρια των αρχών 62χρονη φυγόποινη – Είχε 38 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των αρχών 62χρονη φυγόποινη – Είχε 38 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για να κριθεί η έκβαση των υποθέσεών της, ενώ κατηγορείται για ακάλυπτες επιταγές

Το ασύλληπτο νούμερο των 38 καταδικαστικών αποφάσεων για έκδοση ακάλυπτων επιταγών βάραινε μία 62χρονη Ελληνίδα η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Παιανία Αττικής.

 

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, σε βάρος της επιχειρηματία εκκρεμούσαν ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά 38 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 379 μηνών για «τα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε υπαλλήλους, μη καταβολής εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων». Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες στη λεωφόρο Λαυρίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 62χρονη ήταν συνιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης ιατρικών υπηρεσιών και φέρεται να εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.

Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές στους υπαλλήλους της, τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και τις εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr