Στάθης Τσιτλακίδης: Συγκινεί βίντεο που τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Τσιτλακίδης: Συγκινεί βίντεο που τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο

Αύριο η κηδεία του άτυχου σμηναγού στο Νευροκόπι της Δράμας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Δράμα και το Κάτω Νευροκόπι όπου αύριο Παρασκευή θα κηδευτεί ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης, ο πιλότος του μοιραίου Φάντομ που έπεσε στην Ανδραβίδα.

Η οικογένεια του 31χρονου πιλότου είναι συντετριμμένη, ενώ φίλος του νεαρού΄ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο ο άτυχος σμηναγός φαίνεται να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Το «παρών» στην κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη πρόκειται να δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Λύγισε» η ΠτΔ στην κηδεία του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους στην κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τον σπαραγμό της μητέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού να ραγίζει καρδιές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανώς συγκινημένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συγκίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός μετά την κηδεία του Μάριου Τουρουτσίκα μετέβη στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όπου ήταν εμφανής η συγκίνησή του.

«Ξεκινώ καταθέτοντας την οδύνη όλων για τα δύο παλικάρια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Επέστρεψα μόλις -ήμασταν μαζί και με τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης- από την κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα, ενώ δυστυχώς μόλις χθες έγινε γνωστή και η απώλεια του σμηναγού Τσιτλακίδη», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι στιγμές θλίψης αλλά και μεγάλης υπερηφάνειας για τους ήρωες πιλότους μας, αυτούς που καθημερινά αναγκάζονται να δοκιμάζουν και τα δικά τους όρια, αλλά και τα όρια των μηχανών τους στους ελληνικούς ουρανούς. Έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με τον θάνατο για να μπορούμε να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Η πατρίδα δεν τους ξεχνά και πάντα τους τιμά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr