Στη φυλακή ο 31χρονος που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 31χρονος που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του

Ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την άγρια επίθεση στους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού που διέμενε

Στη φυλακή θα βρεθεί ο 31χρονος ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο μένει, επειδή δεν του έδιναν χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας cretapost, ο 31χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αμέσως μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες Τετάρτη 2/11 στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος των ηλικιωμένων αλλά και διώξεις, κακουργηματικού χαρακτήρα, για την απόπειρα ένοπλης ληστείας.

Κατόπιν τούτου, οδηγήθηκε στο γραφείο της Ανακρίτριας, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Το χρονικό της επίθεσης

Το περασμένο Σάββατο (29/10) ο 31χρονος ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού που ενοικιάζει, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να του δώσουν δανεικά και του ζήτησαν τα ενοίκια που τους χρωστά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε εμπλακεί και σε απόπειρα ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στις 5 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ο ίδιος χθες έλαβε εξιτήριο από την Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν και συνελήφθη ξανά μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr