Στη φυλακή o 51χρονος που μαχαίρωσε ζευγάρι—”Θόλωσε το μυαλό μου”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή o 51χρονος που μαχαίρωσε ζευγάρι—”Θόλωσε το μυαλό μου”

Για διπλή απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ο 51χρονος που κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της διπλής απόπειρας δολοφονίας στα Γρεβενά που σόκαρε το πανελλήνιο με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου όταν ο 51χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν άνδρα 73 ετών και την 45χρονη σύζυγό του μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, για λόγο που παραμένει άγνωστος.

Από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 73χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών. Σε καλύτερη κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, βρίσκεται η 45χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου για τέσσερις πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και κατά συρροή από δράστη που βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια.

Ο δράστης, ενώπιον του εισαγγελέα, παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε το ζευγάρι, γιατί, όπως είπε “θόλωσε το μυαλό του” από την συμπεριφορά τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr