Στη φυλακή ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία

Προφυλακιστέος ο καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με αναπηρία.

Ακόμα και παρουσία 4 άλλων ατόμων φαίνεται να είχε κακοποιήσει το ανήλικο αγόρι ο καθηγητής, ο οποίος μάλιστα είχε μακρινή συγγένεια με το θύμα. Ο 62χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ενώ οι Αρχές αναμένεται να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες του και στοιχεία της ταυτότητάς του για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματά του.

Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του μαθητή που είχαν για χρόνια εμπιστευτεί το παιδί τους στον καθηγητή λόγω της συγγένειας που είχαν, αντιλήφθηκαν όμως πρόσφατα πως κάτι δεν πάει καλά. Μόλις ο 15χρονος τους εκμυστηρεύτηκε τον γολγοθά που περνούσε από τα 8 του χρόνια, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές. Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 62χρονου συγκλονίζουν. Εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση του αγοριού που επισκεπτόταν το σπίτι του καθηγητή για μάθημα, φαίνεται ότι ασελγούσε επανειλημμένα για 7 χρόνια σε βάρος του, ενώ σε μία τουλάχιστον περίπτωση το έκανε παρουσία 4 ατόμων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση τόσο του υπολογιστή όσο και του κινητού τηλεφώνου του συλληφθέντος, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να φανεί αν υπάρχουν συνομιλίες ή άλλα ευρήματα που θα μαρτυρούν περαιτέρω δράση του 62χρονου. Παράλληλα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δοθούν στη δημοσιότητα το πρόσωπο και τα στοιχεία ταυτότητάς του για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα που ενδεχομένως τον αναγνωρίσουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr