Στη φυλακή ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω», είπε ο δράστης του εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό ύστερα από καβγά, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28/12, σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντας επίσης τον κουμπάρο του θύματος.

Ο δράστης Ττου εγκλήματος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του το Σάββατο 30/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis, ενώπιον των δικαστικών αρχών σήμερα υποστήριξε πως: «Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι του είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση. Μετανιώνω για όλα αλλά δυστυχώς δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω».

Ο Νορβηγός έπεσε «θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς του», λέει ο δικηγόρος του

Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισής του 44χροου, Θεόδωρος Καραγιάννης, ανέφερε πως σημαντική μάρτυρας ζήτησε αναίρεση της κατάθεσής της, καθώς όπως είπε δεν καταγράφηκαν σωστά τα λεγόμενά της.

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε επίσης πως αναμένει μαρτυρίες από τη Νορβηγία, πως ο 44χρονος Νορβηγός είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr