Στην Κύπρο πήγε τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας ο Κούκουζας (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κύπρο πήγε τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας ο Κούκουζας (pics)

Στην έκθεση Constructions Cyprus 2022 στη Λευκωσία βρέθηκε ο Ευάγγελος Κουκουζάς το τριήμερο 18-20 Μαρτίου
Στην έκθεση Constructions Cyprus 2022 στη Λευκωσία βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελος Κούκουζας το τριήμερο 18-20 Μαρτίου.
Πρόκειται για μία έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών με εξαγωγικό ενδιαφέρον.
Ο ίδιος με ανάρτησή του ενημέρωνει για την παρουσία των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε εκεί.
«Με την δυναμική παρουσία επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την άψογη οργάνωση των περιπτέρων μας, ολοκληρώθηκε η Διεθνής έκθεση Constructions Cyprus 22,στην Λευκωσία από 18 ως 20 Μαρτίου.
Μία μεγάλη και σπουδαία έκθεση Δομικών υλικών και κατασκευών με σημαντικό εξαγωγικό ενδιαφέρον.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω γεωγραφικής θέσης συγκεντρώνει εμπορικούς επισκέπτες όχι μόνον από Κύπρο, αλλά και από περιοχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Μέσης Ανατολής, και άλλων γειτονικών χωρών.
Οι εταιρείες μας που συμμετείχαν στην έκθεση παρουσίασαν προϊόντα μαρμάρου, προϊόντα και συστήματα αλουμινίου, μονωτικά χημικά προϊόντα, χρώματα, ηλιακά συστήματα, μεταλλικές κατασκευές, τεχνολογία κατασκευών κ.α.
Τα Ελληνικά περίπτερα επισκέφτηκαν, η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κα Νατάσα Πηλείδου, αντιπροσωπεία της ΟΕΒ Κύπρου με τον Πρόεδρό της Κο Αντώνη Αντωνίου, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Κύπρου κ.α.
Παρέχουμε στις Επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παγκόσμιες εκθέσεις, αλλά και τις καθοδηγούμε με όλα τα απαραίτητα βήματα, πριν, κατά την διάρκεια και μετά, για το πως να αξιοποιήσουν πλήρως την συμμετοχή σε αυτές και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr