Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς – Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς – Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα

Στις φυλακές Δομοκού, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, έφτασε ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής και καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς προκειμένου να εκτίσει την 13ετή ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.

Αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ζωγράφου, το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής ΑυγήςΧρήστο Παππά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ολοκληρωθεί η δίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο φυγόδικος για εννέα μήνες Χρήστος Παπάς, υπαρχηγός της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 3 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μετήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, στις φυλακές Δομοκού.

Με εμφανώς περισσότερα κιλά από την τελευταία εικόνα που είχαν καταγράψει οι τηλεοπτικές κάμερες τον Οκτώβριο του 2019, πιο μακρύ μουστάκι, πιο μακριά μαλλιά, με κατεβασμένη χειρουργική μάσκα και ένα σαρδόνιο χαμόγελο στο πρόσωπο, λίγο πριν το ασημένιο τζιπ της αντιτρομοκρατικής βγει από το γκαράζ του εφετείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr