Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδηγός σχολικού που ξέχασαν μαθητή μέσα στο όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδηγός σχολικού που ξέχασαν μαθητή μέσα στο όχημα

Ο 6χρονος έμεινε κλειδωμένος στο σχολικό λεωφορείο για πάνω από δύο ώρες
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο με γονείς 6χρονου μαθητή να ζουν εφιαλτικές στιγμές όταν δεν μπορούσαν να βρουν το παιδί τους πουθενά.
Ο λόγος εξωφρενικός, καθώς ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου ξέχασαν το παιδί μέσα σε αυτό, ενώ έφυγαν κλειδώνοντας το αγόρι μόνο του για πάνω από 2 ώρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί αποκοιμήθηκε, δεν έγινε έρευνα στους χώρους του οχήματος και το κλείδωσαν μέσα.

Η μητέρα του παιδιού ανησύχησε, αρχικά πήγε στο σχολείο και δεν το βρήκε, στη συνέχεια έψαξε τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχαν τη σύμβαση μίσθωσης του οχήματος με την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και τελικά βρήκαν το παιδί κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Το παιδί κοιμόταν και ήταν καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το σχολικό ήταν μισθωμένο από το Δήμο ή την περιφέρεια και μετέφερε παιδιά του δημοτικού σε απομακρυσμένες περιοχές του Ασπρόπυργου.

Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός του λεωφορείου συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο. 

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής συνεχίζει την έρευνα για τυχόν ύπαρξη άλλων ευθυνών των δύο συλληφθέντων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr