Στο νοσοκομείο 25χρονος με μαχαιριές μετά από καβγά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο 25χρονος με μαχαιριές μετά από καβγά

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (25/6) ένας 25χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε από άνδρα αλλοδαπής καταγωγής στη Χερσόνησο Ηρακλείου, μετά από καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, όλα συνέβησαν σε μπαρ της Χερσονήσου, όταν η παρέα του 25χρονου νεαρού οδηγού ταξί στη Χερσόνησο αντιλήφθηκε ότι μια παρέα αλλοδαπών φέρονταν να παρενοχλούσαν κάποιες κοπέλες. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να βγουν έξω.

Λίγο αργότερα, τόσο η παρέα των αλλοδαπών όσο και των Ελλήνων βρέθηκαν να μιλάνε στην πιάτσα των ταξί στη Χερσόνησο και η παρέα του 25χρονου τους ζήτησε τον λόγο για την παρενόχληση εις βάρος των κοριτσιών. Τότε ένας εκ των αλλοδαπών έβγαλε μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 25χρονος.

Ηράκλειο: Βίντεο με το περιστατικό έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από τη στιγμή του καβγά και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τριών ατόμων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσον αφορά στους αλλοδαπούς, πρόκειται για γνωστά άτομα στις Αρχές στην περιοχή, που δεν μένουν όμως στη Χερσόνησο. Τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγαν με ταξί για το Ηράκλειο. Ο οδηγός που τους μετέφερε έχει εντοπιστεί. Το αυτόφωρο λήγει στις 12.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr