Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων

Το παιδί έσωσε ένας γείτονας που το άκουσε να φωνάζει. 
Άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε ένα παιδί στην πλατεία του χωριού Στίφρακα στη Φθιώτιδα.

Το παιδί έσωσε ένας γείτονας που το άκουσε να φωνάζει.

Πιο αναλυτικά, ένα παιδάκι ηλικίας περίπου 9 ετών περνούσε μόνο του το μεσημέρι της Τρίτης από την πλατεία της κοινότητας Στίρφακα όταν δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά μέσα το ένα από τα σκυλιά έριξε κάτω το παιδί δαγκώνοντάς το σε πολλά μέρη του σώματος, στη μασχάλη, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του χωριού στο LamiaReport, «Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές του παιδιού και τα γαβγίσματα και ευτυχώς βγήκε έξω και έσωσε το παιδί, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν δεν έβγαινε έξω ο άνθρωπος να το σώσει. Στην πλατεία παίζουν συχνά παιδιά, όμως χθες το μεσημέρι το παιδάκι ήταν μόνο του και πήγαινε στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν. Η μια σκύλα μάλιστα έχει γεννήσει πρόσφατα… ».

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας όπου το φρόντισαν και για τις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει καθημερινά να πηγαίνει στο ΚΥ της περιοχής για αλλαγές στα τραύματά του.

«Το παιδάκι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την επίθεση που δέχτηκε. Θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα τα συγκεκριμένα σκυλιά από το χωριό μας…», λέει μια από τις κατοίκους.

Το γεγονός έχει καταγράφει και από την αστυνομία η οποία κλήθηκε στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr