Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από ξυλοδαρμό από ανήλικους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από ξυλοδαρμό από ανήλικους

Σε έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας φαίνεται πως επιτέθηκαν ανήλικοι με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό
Σε έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας φαίνεται πως επιτέθηκαν ανήλικοι με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό συνέβη σε πλατεία του Ευόσμου όταν δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων, οι οποίοι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Τότε ένα από τα θύματα ειδοποίησε τον πατέρα του που τυχαίνει να είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mega, ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, βρήκε την ομάδα ανηλίκων σε μία καφετέρια και τους ζήτησε τα κλοπιμαία.

Οι ανήλικοι απάντησαν με κλωτσιές και μπουνιές εναντίον του αστυνομικού, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα, ωστόσο τώρα ο άντρας είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά το συμβάν συνελήφθησαν συνολικά 6 ανήλικοι, 5 Έλληνες και ένας Ιρακινός, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι αφότου υποστήριξαν στον εισαγγελέα πως δεν έχουν καμία σχέση με το αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr