Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού η 5χρονη που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού η 5χρονη που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα

Ο απόλυτος τρόμος για το 5χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε από σφαίρα

Στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται το 5χρονο κορίτσι που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο μηρό το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στο Ζεφύρι.

Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του 28χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε από αυτοκίνητο σε σπίτι στο Ζεφύρι τραυματίζοντας την 5χρονη.

Έξι χρόνια μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου στο Μενίδι , ένα κοριτσάκι 5 ετών δέχθηκε σφαίρα στο μηρό μέρα μεσημέρι την ώρα που έπαιζε σε αλάνα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της επί της Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, σύμφωνα με μαρτυρίες η «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε 2 οικογένειες Ρομά όπλισε το χέρι ενός 28χρονου, ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα προς το σπίτι των αντιπάλων.

Μια αδέσποτη σφαίρα βρήκε στο μηρό την 5χρονη ανήλικη και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη από τους γονείς της στο νοσοκομείο.

Τρόμος στη Δυτική Αττική

Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση στην Δυτική Αττική καθώς αδέσποτες σφαίρες απειλούν ανά πάσα ώρα και στιγμή τους κατοίκους σε Μενίδι, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια.

«Εγώ στην γειτονιά που μένω έχει πέσει σφαίρα στο απέναντι σπίτι έσπασε το παμπρίζ του αυτοκινήτου και εκείνη την ώρα το παιδάκι έπαιζε ακριβώς δίπλα στην αυλή», περιγράφει κάτοικος της περιοχής.

Το περιστατικό με την 5χρονη είναι το τέταρτο περιστατικό με πυροβολισμούς εντός κατοικημένης περιοχής στη Δυτική Αττική τον τελευταίο μήνα, ενώ από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε άλλη μία παιδική ψυχούλα αναφέρουν οι κάτοικοι.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 28χρονο πιστολέρο σε καταυλισμούς σε όλη την Αττική.

Ο πατέρας του προσήχθη χθες στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει κατάθεση καθώς, η καραμπίνα με την οποία άνοιξε πυρ ο γιος του αδιαφορώντας για τις συνέπειες ανήκει στον ίδιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr