Survivor Spoiler 29/6: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε τον ημιτελικό της Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor Spoiler 29/6: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε τον ημιτελικό της Αθήνας

Ποιος παίρνει την πρώτη θέση σήμερα και μαζί το απ’ ευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Survivor Spoiler 29/6: Ποιος παίρνει την πρώτη θέση σήμερα και μαζί το απ’ ευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Δεύτερος αγώνας κατάταξης απόψε στο Survivor και θα δούμε να αγωνίζονται οι Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα.

Ο Κόρο χθες βγήκε τελευταίος στον πρώτο αγώνα κατάταξης και κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό.

Αυτό θα συμβεί αύριο, που θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο και τον τρίτο του σημερινού αγωνίσματος. Αυτό το λέμε γιατί εκείνος που θα κερδίσει σήμερα θα προκριθεί απ’ ευθείας στον ημιτελικό της Αθήνας. Ποιος είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, νικητής του σημερινού αγωνίσματος είναι και πάλι ο Σάκης Κατσούλης. Μετά τη χθεσινή νίκη, ο Ευβοιώτης κερδίζει και σήμερα δείχνοντας για άλλη μια φορά την κυριαρχία του και έκλεισε εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Αύριο, Ηλίας, Κόρο και Μαριαλένα θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ οι δύο που θα απομείνουν θα μπουν στη ψηφοφορία, με το κοινό να αποφασίζει ποιος θέλει να είναι ο τρίτος που θα παλέψει για μια θέση στον τελικό.

Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορία θα ανακοινωθεί την ημέρα του ημιτελικού στην Αθήνα και μόλις βγει η τελική τριάδα, θα έχουμε νέα ψηφοφορία για το ποιοι θα είναι οι δύο του μεγάλου τελικού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr