Survivor Spoiler: Πώς ο Σάκης Κατσούλης «φλερτάρει» με την τελική 4άδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor Spoiler: Πώς ο Σάκης Κατσούλης «φλερτάρει» με την τελική 4άδα

Survivor Spoiler: Πώς ο Σάκης Κατσούλης «φλερτάρει» με την τελική 4άδα

Γιατί ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πλησιάζουμε στην τελικά δεκάδα του φετινού Survivor. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, απόψε αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο ο Κώστας Παπαδόπουλος και έτσι οι ομάδες έρχονται σε απόλυτη ισορροπία ξανά.

Έξι παίκτες σε κάθε ομάδα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Δύο αποχωρήσεις θα έχουμε ακόμα στο παιχνίδι μέχρι το αγώνισμα να γίνει ατομικό και εκεί υπάρχουν τέσσερις παίκτες που φαντάζουν πως θα κυριαρχήσουν.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, είναι οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού, με τον 30χρονο επιχειρηματία και τον «πρίγκιπα» της μπλε ομάδας όμως να ξεχωρίζουν.

Για πολλούς ίσως αυτή να είναι και η τελική τετράδα στο παιχνίδι. Οι δύο πρώτοι φαντάζει πως έχουν σίγουρη τη θέση τους για το τέλος, καθώς δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο Survivor, ενώ είναι δυνατοί και αγωνιστικά. Αποτελέσματα φέρνει και το «δίδυμο» της μπλε ομάδας, όμως το τοπίο είναι θολό γι’ αυτούς καθώς σχεδόν όλη η παραλία τα έχει βάλει -ξανά- μαζί του.

Έτσι ίσως στα επόμενα επεισόδια συνεχίσει ο «πόλεμος» εναντίον τους και αυτός μπορεί να μην βγει σε καλό. Με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα όμως αγωνιστικά, ο «βασιλιάς» στο παιχνίδι είναι ένας και λέγεται Σάκης Κατσούλης.

Survivor
Οι top 5 σε νίκες μέχρι σήμερα στο Survivor.survivor-greece.gr

Μπορεί ο Τζέιμς να έσπασε το φράγμα των 100 νικών (105 για την ακρίβεια ως τώρα), όμως ο Σάκης είναι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στο ριάλιτι επιβίωσης. Σε 92 αγώνες έχει 71 νίκες, άρα ποσοστό επιτυχίας 77,2%. Ο Τζέιμς σε 147 αγώνες έχει 105 νίκες με 71,4% ποσοστό επιτυχίας, όμως μην ξεχνάμε πως ο πρώτος μπήκε πολύ αργότερα στο παιχνίδι, οπότε έχει αγωνιστεί και λιγότερο.

Δεν είναι τυχαίο πως οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν «ρίξει» την απόδοση του Σάκη Κατσούλη όντας δεύτερος για νικητής του Survivor, πίσω από τον Ηλία Μπόγδανο. Η λογική λέει πως ο Ηλίας είναι πρώτος, όχι μόνο επειδή είναι καλός αγωνιστικά, αλλά επειδή έχει και πολλές θαυμάστριες λόγω του επαγγέλματός του. Όμως ο «άγνωστος» για το ευρύ κοινό Σάκης, μπήκε στο παιχνίδι, άλλαξε δύο ομάδες και δείχνει συνεχώς πως δύσκολα σταματιέται.

Σίγουρα το κοινό είναι αυτό που παίρνει πάντα την τελική απόφαση, όμως η παραπάνω τετράδα φαίνεται να είναι και η πιο πιθανή για να φτάσεις μέχρι το τέλος. Ο Σάκης Κατσούλης όμως μοιάζει να είναι και νέος «Ντάνος».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr