Σβήσε τη δίψα σου με τη δροσιά του νερού δίρφυς!»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σβήσε τη δίψα σου με τη δροσιά του νερού δίρφυς!»

Τον πιο καλοκαιρινό και δροσιστικό διαγωνισμό διοργάνωσε η Δίρφυς πρόσφατα στα social mediaπροσφέροντας στο κοινό ποσότητες νερού δίρφυς.

Ειδικότερα, θέλοντας να αναδείξει και να τονίσει τη σημασία της ενυδάτωσης του οργανισμού, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς χάρισε σε τυχερούς από όλη την Ελλάδα ποσότητες νερού. Το νερό δίρφυς προσφέρεται απευθείας από την πηγή στον καταναλωτή, χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα με στόχο τη διασφάλιση της ύψιστης ποιότητας και τη διατήρηση της ευεργετικής του σύστασης.

Η στήριξη και ανταπόκριση του κοινού υπήρξε σημαντική στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Δίρφυς, η οποία στοχεύει μέσα από παρόμοιες δράσεις να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή και να προσφέρει με όλα τα μέσα που διαθέτει σε αντιστάθμισμα της εμπιστοσύνης του.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr