Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον Όλιβερ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον Όλιβερ

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα ενάντια στη ζωοκτονία και την κακοποίηση ζώων, με αφορμή την άγρια κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος Όλιβερ στην Αράχωβα, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Οι ζωόφιλοι κρατούσαν πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ αλλά και πλακάτ στα οποία έγραφαν συνθήματα κατά της κακοποίησης.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συνεχίζεται η έρευνα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα υλικά από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Αυτό που αναζητείται είναι οι διαδρομές του Όλιβερ στην περιοχή και το ενδεχόμενο κάποιος να τον προσέγγισε.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι δεν το είχε δεμένο και το σκυλί έκανε βόλτες σε όλη την Αράχωβα,κάτι που αφήνει ανοιχτό το σενάριο ο δολοφόνος του να τον προσέγγισε αλλού.

Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί κάποιο βίντεο στο οποίο να φαίνεται κάτι ύποπτο, ωστόσο μια μαρτυρία «άνοιξε» νέες πύλες στην έρευνα.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Πρόκειται για επιχειρηματία και ακτιβίστρια της Αράχωβας, η οποία εξιστόρησε στους αστυνομικούς περιστατικά κακοποίησης ζώων, στο παρελθόν, τα οποία είχαν κάνει ψυχικά ασθενείς. Στη μία μάλιστα περίπτωση, βρέθηκε ένα γατάκι λίγων μηνών μέσα σε σακούλα.

Η υπόδειξη αυτή αποτελεί διεύρυνση των ερευνών, καθώς οι δύο άνθρωποι θα κληθούν για καταθέσεις, δεν σημαίνει όμως πως είναι και οι υπαίτιοι της δολοφονικής επίθεσης κατά του Όλιβερ.

Πηγή:ant1news.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr