
Συγκινητικό: Παιδιά από τα SOS στόλισαν το δέντρο στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
Δεκαπέντε παιδιά του Κέντρου Παιδαγωγικής και Μαθησιακής Υποστήριξης (ΚΕΜΠΥ) Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS, βρέθηκαν στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.Τα παιδιά στόλισαν μαζί με τους Συντονιστές του Γραφείου, Έλενα Σώκου και Γιάννη Παπαγεωργίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Το μήνυμα των παιδιών από το γραφείο Πρωθυπουργού
Τα στολίδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κατασκευασμένα από τα παιδιά του Κέντρου, ενώ παράλληλα έστειλαν και τα δικά τους μηνύματα προτρέποντας τους ενήλικες να κάνουν νέους φίλους, να φροντίσουν ένα ζώο, να πουν μπράβο σε κάποιον που το αξίζει ή ακόμη και να προσφέρουν ένα γλυκό στον συνάνθρωπό τους.
Στο τέλος της διαδικασίας τα παιδιά και οι συντονιστές του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ανανέωσαν το ραντεβού τους σε κάποια άλλη δράση ή σε κάποιο γήπεδο μιας και τα αγόρια αποδείχθηκαν φίλοι του ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr