Συγκινητικό βίντεο: Η στιγμή που σκύλοι πίνουν νερό από τα χέρια πυροσβέστη στα Δερβενοχώρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό βίντεο: Η στιγμή που σκύλοι πίνουν νερό από τα χέρια πυροσβέστη στα Δερβενοχώρια

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με πυροσβέστη που δίνει νερό σε σκυλάκια, στις καμένες περιοχές στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Άνθρωποι, ζώα και ο φυσικό πλούτος, πλήττονται από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα. Είναι στιγμές όμως ανθρωπιάς σαν αυτές που χάρισε ένας πυροσβέστης, οι οποίες υπενθυμίζουν, ότι κάθε ζωή μετράει, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έχει γίνει viral, δείχνει έναν πυροσβέστη, ο οποίος για ώρες έχει δώσει μάχες με τις πυρκαγιές στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, να μην διστάζει να δώσει νερό σε σκυλάκια που βρίσκονται στις καμένες περιοχές και παλεύουν για την επιβίωσή τους.

«Εικοσιτέσσερις ώρες ακολούθησαν του πυροσβέστες που τα προστάτευαν για να μην καούν απο τις φωτιές στα Δερβενοχώρια. Μετά από κοινοποιήσεις βρήκαν τους ιδιοκτήτες τους! Μέσα από τη μαυρίλα των πυρκαγιών μια ανάσα αισιοδοξίας!!!»

Το συγκινητικό βίντεο με τον πυροσβέστη που δίνει νερό στα σκυλάκια

Ο πυροσβέστης πλησιάζει τα ζώα και βγάζι το παγούρι τυ, Ρίχνει νερό στη χούφτα του για να μπορέσουν τα ζωάκια να πιουν λίγο νερό που τόσο ανάγκη το έχουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr