Συγκλονιστική μαρτυρία: 20χρονη βρέθηκε δεμένη σε αυτοκίνητο, επιχείρησε να την πνίξει ο σύντροφός της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία: 20χρονη βρέθηκε δεμένη σε αυτοκίνητο, επιχείρησε να την πνίξει ο σύντροφός της

Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς που έφτασαν σχετικά γρήγορα και απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Σοκαριστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφανισμού μια 20χρονης στην περιοχή της Σταυρούπολης στην Ξάνθη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα εξαφανίστηκε την Τρίτη από οικισμό της περιοχής με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις αρχές. Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα, την οποία είχε δεμένη επί 20 και πλέον ώρες μέσα στο αυτοκίνητό ένας άνδρας από την ίδια περιοχή, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις.

Ποιο ήταν το κίνητρο – Τι καταγγέλλει η κοπέλα

Το κίνητρο της απαγωγής, είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις η ερωτική αντιζηλία καθώς τον δράστη φέρεται να ενόχλησε το φλερτ της κοπέλας με άλλο άνδρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, ο άνδρας επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε δεμένη στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το xanthi2, ο ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον δράστη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr