Συγκλονιστικό βίντεο: Αναβάτης μηχανής πέφτει σε λακούβα και σέρνεται για δεκάδες μέτρα στην άσφαλτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Αναβάτης μηχανής πέφτει σε λακούβα και σέρνεται για δεκάδες μέτρα στην άσφαλτο

Με εγκαύματα β' βαθμού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ένας αναβάτης μηχανής στη Σαλαμίνα, καθώς σύρθηκε για πολλά μέτρα στην άσφαλτο εξαιτίας μίας λακούβας.

Ο άτυχος αναβάτης που από τύχη δεν τραυματίστηκε βαρύτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης κατευθυνόταν προς την εργασία του, όταν ξαφνικά έπεσε σε μία λακούβα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να συρθεί με μεγάλη ταχύτητα στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα.

Σαλαμίνα: Ο οδηγός γλίτωσε τα χειρότερα καθώς φορούσε κράνος

Κάμερα ασφαλείας από κατάστημα κατέγραψε τη στιγμή που ο νεαρός πέφτει στη λακούβα και σε κλάσματα δευτερολέπτου βρίσκεται στην άσφαλτο.

Ο οδηγός φορούσε κράνος αλλά και ειδικό μπουφάν, κάτι που απέτρεψε να τραυματιστεί περισσότερο.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, όπου μίλησε και ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας πολιτών και πολιτικής προστασίας Σαλαμίνας Σωτήρης Νάννος, ο οποίος ανέφερε πως «Τα τελευταία 10 χρόνια οι δρόμοι της Σαλαμίνας είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Γίνονται έργα ομβρίων, αποχετεύσεων, για ίντερνετ κλπ. Ξέρετε πως είναι οι δρόμοι σε όλη την Ελλάδα. Αν δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση δεν μπορώ να γνωρίζω κάθε γούβα, λακούβα ή καθίζιση που έχει γίνει στο νησί».

Η σύζυγοσς του μοτοσυκλετιστή ανέφερε πως είναι πιθανό να κινηθούν νομικά. Μετά από αυτοψία του mega στο σημείο, φαίνεται πως η τεράστια λακούβα καλύφθηκε με άσφαλτο την επόμενη ακριβώς ημέρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr