Συγκλονίζει φίλος του Νάσου Κάτρη στο evima.gr: Νιώθω ότι έφυγε από τη ζωή ένας δικός μου άνθρωπος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει φίλος του Νάσου Κάτρη στο evima.gr: Νιώθω ότι έφυγε από τη ζωή ένας δικός μου άνθρωπος

Φίλος του άτυχου νεαρού ο οποίος εργάζεται στην Σαντορίνη μίλησε για το Νάσο στο evima.gr

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού στυλίστα, Νάσου Κάτρη.

Το evima.gr επικοινώνησε με φίλο του άτυχου νεαρού άνδρα ο οποίος είναι βαθιά συγκλονισμένος από την τραγική αυτή είδηση και συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε φίλος του ο οποίος εργάζεται στην Σαντορίνη ΄΄ο Νάσος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο και τη διάθεση να βοηθήσει όποιον το είχε ανάγκη. Δεν υπήρχε καλύτερη ψυχή από το Νάσο! Είχα από το χειμώνα να τον δω από κοντά. Ήταν εργατικός και πολύ δυνατός στη δουλειά του γιαυτό και ξεχώριζε στο χώρο. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους κοινούς μας φίλους για να μάθουμε τι συνέβη και ο Νάσος έφυγε τόσο ξαφνικά. Από όσο γνωρίζω το εμβόλιο το έκανε την περασμένη Δευτέρα αλλά δεν ξέρω εάν είχε άλλα προβλήματα υγείας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.
Θέλω πραγματικά να σας πω ότι μπορεί να ήταν ένας καλός φίλος αλλά νιώθω ότι έφυγε από τη ζωή ένας δικός μου άνθρωπος΄΄.

Τον άτυχο Νάσο Κάτρη φέρεται ότι εντόπισαν φίλοι και συγγενείς  νεκρό στο σπίτι στο Λαγονήσι καθότι δεν απαντούσε σε τηλεφωνήματα που του έκαναν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr