Συγκλονίζει η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Δεν θέλω να δω τους δολοφόνους του, τους συγχωρώ»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Δεν θέλω να δω τους δολοφόνους του, τους συγχωρώ»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε για τις συγκλονιστικές στιγμές έξω από το σπίτι της αμέσως μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ, λέγοντας ότι δεν θέλει να δει ποτέ τους δολοφόνους του.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στον Alpha είπε πως «εκείνη την ημέρα δεν άκουσα τίποτα, ήμουν σπίτι με τον γιο μας τον Δημήτρη και τον περιμέναμε».

«Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η γειτόνισσά μας. Με ρώτησε αν έχω αντιληφθεί τον πανικό που επικρατεί στη γειτονιά και της απάντησα όχι. Μου είπε μάλιστα, πως θα κρατήσει αποκλειστικές φωτογραφίες για τον σύζυγό μου», περιέγραψε αρχικά.

«Την ίδια στιγμή μου τηλεφωνεί ο Γιώργος Καλλιακμάνης ο αστυνομικός και αρχίζει να με ρωτάει αν είμαστε καλά και εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά», πρόσθεσε.

«Τρέχω και τον βλέπω αιμόφυρτο στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω, αλλά έβλεπα ότι το ασθενοφόρο παρόλο που ήταν εκεί, δεν τον έπαιρνε. Λίγα λεπτά μετά συνειδητοποίησα ότι το ασθενοφόρο δεν τον παίρνει γιατί ο Γιώργος ήταν νεκρός. Υπήρχε λίμνη αίματος, που έτρεχε μέχρι το σπίτι μας. Γυρνώντας το κεφάλι μου βλέπω τον γιο μου, ο οποίος μου λέει “πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς” και του λέω “δυστυχώς είναι ο μπαμπάς, τον σκοτώσανε, μείναμε οι δυο μας”. Δεν ξεπερνιέται όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολο», περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια.

Για τους δολοφόνους του συζύγου της, η κ. Αλεξανδροπούλου τόνισε: «Τίποτα δεν θα τους έλεγα, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο… Τους συγχωρώ και ζητάω από τους ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να κάνουν κάτι κακό, να μην το κάνουν. Το να παίρνεις μια ζωή δεν αξίζει με όσα χρήματα και να σου δώσουν. Είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι είτε είναι στην φυλακή για εμένα δεν αλλάζει κάτι, αυτό που λείπει είναι ο δικός μου άνθρωπος».

Τέλος, η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου είπε: «Αν ήταν σήμερα εδώ θα του έλεγα πως τον αγαπάω. Απλά θα ήθελα να έχουμε χρόνο. Δεν περίμενα τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο, δεν τη φανταζόμουν. Και αυτός μου έλεγε “δεν διανοούμαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην είσαι δίπλα μου”. Δυστυχώς εγώ ξυπνάω κάθε πρωί και δεν είναι δίπλα μου. Δεν φοβόταν τον θάνατο και μάλιστα έλεγε πως δεν ήθελε να γεράσει αρκετά, ήθελε να πεθάνει στα 75».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr