Συγκλονίζει ο Ματθαίος Γιαννούλης: O πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου από ιατρικό λάθος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο Ματθαίος Γιαννούλης: O πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου από ιατρικό λάθος

"Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου… πάντα το ήξερα αυτό, αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου… χάνεις την δύναμη σου"

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο περιοδικό Λοιπόν προχώρησε ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, την δική του περιπέτεια υγείας καθώς και την απόφαση να σταματήσει σε δυο χρόνια το τραγούδι.

“Νομίζω ότι ένας τραγουδιστής όταν φτάσει 60 χρονών μπορεί να σταματήσει. Έχω γυρίσει πολλές φορές όλη τη γη. Κουράστηκα πια. Δεν θα σταματήσω ωστόσο δισκογραφικά. Θέλω να χαρώ τα παιδιά μου” εξήγησε ενώ αναφερόμενος στα δύο εμφράγματα αλλά και τον καρκίνο που πέρασε, εκτιμά πως προέκυψαν από το άγχος και την υπευθυνότητα του να έχει ευχαριστημένους τους άλλους.

“Το καλοκαίρι είχα μαζί μου δέκα οχτώ άτομα. Όλα έπρεπε να τα φροντίσω εγώ, κάθε λεπτομέρεια. Το πλήρωσα με την υγεία μου αλλά σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά. Βλέπω τον ήλιο και λέω ευχαριστώ Θεέ μου. Φοβήθηκα για την ζωή μου αλλά ευτυχώς όλα καλά”

“Δεν μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του πατέρα μου. «Έφυγε» μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος. Τον «κουβαλάω» παντού μαζί μου. Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου… πάντα το ήξερα αυτό, αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου… χάνεις την δύναμη σου. Έτσι ακριβώς είναι ψυχή μου… ήταν και είναι η δύναμη μου. Από τον μπαμπά και τη μαμά που θα χτυπήσει το τηλέφωνο δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό. Από όταν τον έχασα είμαι μισός. Τα παιδιά μου μου δίνουν δύναμη και κουράγιο.”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr