Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: Θα αγκάλιαζα αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: Θα αγκάλιαζα αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου (video)

«Δυστυχώς ο κύκλος βίας που φοβόμουν συνεχίζεται» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή «Τάδε Εφη Άρης», ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης.

Ο Αριστείδης Καμπανός έκανε αυτή την τοποθέτηση, σχετικά με την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που δέχτηκε 35χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής (30/10) έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και την συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στην περιοχή της Βούλγαρη.

«Είχα την ελπίδα ότι με τη φωνή τη δική μου και κάποιες φωνές λογικής ο κύκλος βίας θα σταματούσε, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι ο πόνος του για το χαμό του Άλκη, γίνεται πιο δυσβάσταχτος όταν ακούει να συμβαίνουν τέτοια επεισόδια.

Πατέρας Άλκη για τους δολοφόνους του γιου του: Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους συλληφθέντες της οπαδικής συμπλοκής στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και στους δολοφόνους του Άλκη, ο Αριστείδης Καμπανός συγκλονίζει:

«Θα τους έλεγα ότι είναι τρέλα. Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Άλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους. Κατέστρεψαν όχι μόνο τις δικές τους ζωές. Κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας, τις ζωές των οικογενειών τους. Θέλουν να συνεχίσουν αυτό το πράγμα για έναν ανόητο λόγο; Καταρχήν θα τους αγκάλιαζα. Δε ξέρω, οι γονείς τους βλέπουν αυτόν τον κατήφορο που έχουν τραβήξει. Μήπως τους λείπει η αγάπη. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε. Ίσως τους έλειψε η αγάπη».

Αναφορικά με το εάν θα αγκάλιαζε και τους δολοφόνους του Άλκη, απάντησε: «Θα μου πείτε είναι δύσκολο αυτό να το κάνω…Αυτά τα παιδιά κάποιο λάθος δρόμο πήραν. Και δεν ξέρω αν οι οικογένειές τους προσπάθησαν να τα νουθετήσουν και να τα στρέψουν προς τον σωστό δρόμο. Θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω όλος αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει το λάθος δρόμο. Μόνο με αγάπη. Με μίσος δεν πετυχαίνεται τίποτα. Το μίσος φέρνει τη βία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr