Συγκλονίζει σύζυγος αντιεμβολιαστή: «Αν εμβολιάσω τα παιδιά θα με σκοτώσει»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει σύζυγος αντιεμβολιαστή: «Αν εμβολιάσω τα παιδιά θα με σκοτώσει»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα μια καταγγελία γυναίκας που έκλεισε ραντεβού για εμβολιασμό στα παιδιά «κρυφά» από τον σύζυγό της ο οποίος είναι αρνητής. Μάλιστα σοκάρει λέγοντας «μου είπε πως αν τα παιδιά τα εμβολιάσω θα με σκοτώσει»

«Δεν είμαστε εν διαστάσει. Βέβαια από τότε με το θέμα του κορoνοϊού άρχισαν πολλά θέματα, φαντάζομαι σε πολλές οικογένειες. Και τώρα μου είπε πως αν τα παιδιά τα εμβολιάσω θα με σκοτώσει», κατήγγειλε η μητέρα των δύο ανήλικων στο mega.

«Εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Έχω δύο παιδιά στο νήπιο και στο δημοτικό. Έχω πρόβλημα διότι ο σύζυγος είναι αρνητής και αντιεμβολιαστής και ο νόμος δε με καλύπτει όσον αφορά ότι εγώ θέλω να εμβολιάσω τα παιδιά μου», συνεχίζει.

«Ο παιδίατρος μας είναι κάθετος ότι πρέπει να εμβολιαστούμε κι ότι έχουν αργήσει ήδη τα παιδιά να εμβολιαστούν.

-Τι απαντά ο άντρας σας στον παιδίατρο;

Τίποτα, (ο σύζυγος) μου είπε ότι τα παιδιά δεν θα εμβολιαστούν», συμπληρώνει.

«Σε τρομοκρατία και η πεθερά»

«Όχι δεν την εμβολιάζει τη μαμά του. Με πήρε η πεθερά μου και μου είπε ότι «κι εμένα θα με σκοτώσει αν εμβολιαστώ. Άρα η πεθερά μου θα πάει κρυφά τώρα να το κάνει. Είναι εντελώς ανεμβολίαστη με προβλήματα καρδιάς και με χειρουργείο πρόσφατο της είπε «δεν θα εμβολιαστείς ούτε εσύ», λέει η μητέρα των ανήλικων.

«Έκλεισα κρυφά ραντεβού για τα παιδιά. Με καλύπτει ο νόμος;»

«Υποτίθεται λέει θέλει τη συγκατάθεση και των δύο γονέων, εγώ το έκανα από μόνη μου άρα στην ουσία έχω παρανομήσει. Δηλαδή εγώ τα δήλωσα τα παιδιά μου για τις 29 Ιανουαρίου αλλά θα είναι και η ημερομηνία που θα αναγκαστώ να του το πω», αναφέρει η μητέρα των παιδιών.

Όπως λέει η ίδια στο mega, ο σύζυγος της είναι εκ πεποιθήσεως αρνητής τόσο του εμβολίου όσο και του κορονοϊού.

«Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν θα του το πω, θα γίνει μεγάλη ιστορία και δε θα είμαι κατοχυρωμένη για το αν έκανα το σωστό. Φοβάμαι όμως αν ο νόμος εμένα μου λέει ότι σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να τα εμβολιάσεις ακόμα κι αν ο πατέρας δε θέλει», κατέληξε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr