Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» – Η ανατριχιαστική ανάρτηση των διδύμων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» – Η ανατριχιαστική ανάρτηση των διδύμων

Συγκλονίζει η ανάρτηση των δίδυμων που βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Καλαμπάκας για τον χαμό των δίδυμων αδελφών και της πρώτης ξαδέλφης τους, καθώς τα τρία νεαρά κορίτσια, ηλικίας μόλις 19 και 20 ετών βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η ανάρτηση που έκαναν μέσα από το τρένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο είναι πραγματικά ανατριχιαστική.

Οι νεαρές κοπέλες είχαν πάει στην Καλαμπάκα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να δουν τις οικογένειές τους και επιβιβάστηκαν στη μοιραία αμαξοστοιχία για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση των σορών τους.

«Ίσως φτάσουμε κάποτε…»

Τραγική ειρωνία; Τα νεαρά κορίτσι ταξίδευαν πρώτη φορά με το τρένο και λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν το πρώτο και τελευταίο τους ταξίδι με την αμαξοστοιχία Intercity ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο σχολίαζοντας τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια «Ίσως φτάσουμε κάποτε» έγραφε η λεζάντα.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε συντετριμμένος ο θείος των κοριτσιών:  «Ήρθαν για τις Απόκριες και τις πήγε ο πατέρας τους μέχρι το τρένο για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς η μοίρα τους γράφτηκε στα Τέμπη και τελειώσανε. Δεν ξέρουμε… καήκανε; Όλες τις φορές τις πήγαινε ο πατέρας ή ο θείος τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr