Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα – Ξεσπά η σύντροφος 20χρονου αγνοούμενου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα – Ξεσπά η σύντροφος 20χρονου αγνοούμενου

Η οργή ξεχειλίζει για την απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Πολλοί είναι οι αγνοούμενοι από τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, στην πλειοψηφία τους φοιτητές, νέα παιδιά.

Ανάμεσα σε εκείνους των οποίων τα ίχνη αγνοούνται είναι και ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος.

Η σύντροφός του, Μαριέττα, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του φοιτητή, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε πληροφορίες, σύμφωνα με μία κοπέλα που ήταν στο τρίτο βαγόνι, ότι τον είδαν εκεί, ότι ήρθαν αντικριστά την ώρα του δυστυχήματος. Όποιος έχει δει κάτι από το τρίτο βαγόνι, από το κυλικείο, να έχουμε μία ιδέα, μία εικόνα… Μας έχουν αποκλείσει την ιδέα του κυλικείου».

«Το μόνο που έχω να πω είναι πως ότι μπορούμε να κάνουμε, να δούμε τις κάμερες του ΟΣΕ… Εκεί κάπου θα φαίνεται που μπήκε, γιατί υπήρχε ένα τέταρτο καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε τι έγινε μετά το τέταρτο. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος, δεν έχουμε καμία πληροφορία. Δεν μας ενημέρωσαν ότι ταυτοποιήθηκε, είμαστε σε άγνοια».

Τόσο η σύντροφός του όσο και η οικογένειά του ζουν τις πιο δύσκολες στιγμές, αγωνίας για την τύχη του, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του μετά το μοιραίο δυστύχημα. Το βράδυ της Τρίτης ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του και τη μητέρα του, στην οποία είχε πει πως το τρένο έχει καθυστέρηση και της ζήτησε να κοιμηθεί.

Η νεαρή Μαριέττα κλείνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία με την Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε: «Θλίβομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα εν έτει 2023. Ντρέπομαι για το κράτος που ζω. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Ντρέπομαι… Ντρέπομαι για την κυβέρνηση. Θα έπρεπε να ντρέπονται και όλοι αυτοί για τα συστήματα που ακολουθούν.Δεν έχω λόγια. Ντρέπομαι για την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr