Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» – Ξεσπά πατέρας αγνοούμενου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» – Ξεσπά πατέρας αγνοούμενου

Θλίψη και οργή για τους συγγενείς θυμάτων, τραυματιών και αγνοουμένων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα όσα βιώνουν οι οικογένειες των αγνοουμένων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που δεν έχουν ακόμη καμία ενημέρωση για την τύχη των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Πατέρας αγνοούμενου ξέσπασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καθώς, σχεδόν τρία 24ωρα μετά το δυστύχημα δεν έχει ακόμη την παραμικρή ενημέρωση για τον γιο του.

«Ήταν με τον φίλο του, τον Σωτήρη, που πήραν χθες τους γονείς του, ότι βρήκαν την σορό του. Ήταν στο βαγόνι μετά το μπαρ. Δεν πρόλαβαν να σηκωθούν και μετά πήρε φωτιά. Τέτοιο φρικτό θάνατο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι. Να μην το ζήσει κανένας γονιός. Γύριζε από την Αθήνα κι είχαν μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Του λέω σε ποια χώρα ζεις αγόρι μου που θα σου δώσουν αποζημίωση για την καθυστέρηση; Πήγε να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Θα έφευγαν τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία για να δουλέψουν και έθαψαν τα όνειρα όλων των παιδιών» είπε.

«Πήγε να τον πάρει ο αδερφός του 23.30 η ώρα και μου λέει κάτι γίνεται σοβαρό. Στην αρχή μας είπαν ότι έρχονται λεωφορεία με 275 άτομα και τελικά ήρθαν τρία και τα δύο είχαν 50 και το τρίτο 10 άτομα. Ακόμα περιμένουμε στην Λάρισα και το παιδί είναι εξαφανισμένο. Εγώ στην μητέρα του τι θα πω όταν γυρίσω πίσω στην Θεσσαλονίκη; Στον αδερφό του τι θα πω; Ότι αγνοείται;» συμπλήρωσε ο πατέρας μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή αλλά και τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr