Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξεσπούν οι συγγενείς των νεκρών για τις αποζημιώσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξεσπούν οι συγγενείς των νεκρών για τις αποζημιώσεις

Όπως τόνισε πατέρας νεκρού στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, «από δολοφόνους δεν δεχόμαστε χρήματα».
Ξέσπασε μιλώντας στον Alpha ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας του Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με αφορμή τις αποζημιώσεις της Hellenic Train.
Όπως τόνισε «από δολοφόνους δεν δεχόμαστε χρήματα».

Μίλησε ειδικότερα για την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και είπε:

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;

Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία.

Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι.

Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει.

Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr