Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ζητούν αναγνώριση από ρούχα, τατουάζ»- Συγκλονίζει ο πατέρας αγνοούμενου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ζητούν αναγνώριση από ρούχα, τατουάζ»- Συγκλονίζει ο πατέρας αγνοούμενου

«Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν αν είχαν τατουάζ ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση»

Πατέρας του οποίου ο 26χρονος γιος αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, βρίσκεται έξω από το ΓΝΛ για να μάθει που βρίσκεται το παιδί του και να το αναγνωρίσει.

@dnews.gr Τραγωδία στα Τέμπη: Αγνοείται ο 26χρονος γιος του μαζί με τον 26χρονο φίλο του. Είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα «Ο γιος μου με έναν φίλο του ήταν μέσα. Ήταν τριήμερο στην Αθήνα και επέστρεφαν Θεσσαλονίκη ξημερώματα» #tempi #tragodia #trena #larisa #dnewsgr ♬ πρωτότυπος ήχος – Dnews.gr

«Ο γιος μου με έναν φίλο του ήταν μέσα. Ήταν τριήμερο στην αθηνα και επέστρεφαν Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω τίποτα ακόμα, δεν είναι σε καμία λίστα από αυτή που ήταν στα νοσοκομεία. Περιμένουμε να ξεκινήσει η αναγνώριση. Τώρα σε τι κατάσταση είναι αυτή που βρήκαν δεν ξέρουμε. Μας είπαν να δώσουμε περιγράφει και θα μας πάρουν τηλέφωνο. Είμαστε εδώ από τα ξημερώματα. Όταν είδαμε ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη με τα πούλμαν, που μας πουλούσαν και φούμαρα για 275 άτομα ότι γυρνάνε και ήταν μόνο τρία λεωφορεία, ξεκινήσαμε για εδώ. Μόνο το ΑΧΕΠΑ μας έδωσε ενημέρωση ότι δεν είναι σε καμία λίστα. Όλα τα άλλα τα νοσοκομεία δεν σήκωναν τα τηλέφωνα», αναφέρει όντας σε απόγνωση έξω από το Νοσοκομείο.

«Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν αν είχαν τατουάζ ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπόι μας. Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή», τονίζει.

DIKAIOLOGITIKA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr