Σύλλογος Εργαζομένων Γ. Ν. Χαλκίδας: Διαμαρτύρεται για την εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Εργαζομένων Γ. Ν. Χαλκίδας: Διαμαρτύρεται για την εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων

Τι ζητούν από την διοίκηση του νοσοκομείου

Την έντονη διαμαρτυρία εκφράζει ο σύλλογος των εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκίδας  για την εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε επιστολή που έστειλαν στον διοικητή του νοσοκομείου αναφέρουν ότι στις 22/12/2020 βρέθηκαν 2 εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας, ο ένας από τη Διοικητική Υπηρεσία και ο άλλος από το Ακτινολογικό, θετικοίστον SARS-CoV και παρόλα αυτά όλες οι άμεσες επαφές των εργαζομένων στα τμήματά τους δεν βγήκαν σε καραντίνα.

Ρωτούν την διοίκηση τα εξής:

Ρωτούν με ποιο σκεπτικό και ποιοι αποφάσισαν να θέσουν σε καραντίνα τα άτομα που εργάζονταν με το συνάδελφο της Διοικητικής Υπηρεσίας, ενώ όσοι έκαναν βάρδιες με τον συνάδελφο από το Ακτινολογικό συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά;

Η ΕΝΛ θα αναλάβει την ευθύνη αν τις επόμενες ημέρες κάποιος από τις άμεσες επαφές του εργαζόμενου στο Ακτινολογικό βγει θετικός;

Ζητάμε να εφαρμοστούν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους τους υγειονομικούς. Σήμερα ήταν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι….

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα «υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο» που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Δεν θα ανεχτούμε εξαιρέσεις μπροστά στον κίνδυνο της δημοσίας υγείας, της διασποράς του ιού στο νοσοκομείο και της ατομικής μας προστασίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr