Συναγερμός με αρπαγή 6χρονου: Άνδρας με κουκούλα τον απήγαγε από το σπίτι του στην Κηφισιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός με αρπαγή 6χρονου: Άνδρας με κουκούλα τον απήγαγε από το σπίτι του στην Κηφισιά

Άνδρας με κουκούλα απήγαγε τον 6χρονο Perdersen Rainer Jason (για τον οποίο εκδόθηκε Amber Alert) από το σπίτι του στην Κηφισιά, όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, τι ψάχνουν οι Αρχές.

Άνδρας με κουκούλα απήγαγε τον 6χρονο Perdersen Rainer Jason (για τον οποίο εκδόθηκε Amber Alert) από το σπίτι του στην Κηφισιά, όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, τι ψάχνουν οι Αρχές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού».

Συγκεκριμένα ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει με τη μητέρα το όταν ξαφνικά άγνωστος χτύπησε την πόρτα και αφού του άνοιξαν, άρπαξε το αγόρι και εξαφανίστηκε.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη περίπου στις 20:40 στην κατοικία της οικογένειας στην Κηφισιά, όταν εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και άρπαξε το παιδάκι, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN.

«Από τότε, αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως εξήγησε, το παιδί ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του, όμως όταν άνοιξε την πόρτα, τον απήγαγε άγνωστος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σπίτι δεν είχε κάμερες αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτονικά σπίτια. Όπως φαίνεται, πρόκειται για βανάκι και τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ. όπως ενημερώνει ο δικηγόρος.

Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία, ενώ ο 6οχρονος με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Ο κ.  Οικονομάκης κατέληξε πως «προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, όμως καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας που ανέλαβε την υπόθεση, ο Perdersen Rainer Jason απήχθη από την Κηφισιά (Σειρήνων 5, Νέα Κηφισιά Αττικής) από άνδρα την Τρίτη 24 Μαΐου, νωρίς το βράδυ.

Όπως τονίζεται, υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική του υγεία και ενδεχόμενο προσπάθειας να μεταφερθεί παρανόμως εκτός Ελλάδος.

https://twitter.com/amber_alert_gr/status/1529223234935214083?s=21&t=S-xC37ZdhAX2atZVb45rFw

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr