Συνελήφθη 62χρονη που πάτησε με ΙΧ σκυλάκι – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 62χρονη που πάτησε με ΙΧ σκυλάκι – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίσθηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μία γυναίκα πάτησε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό της ένα σκυλάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδηγός συνελήφθη για «εκούσιο τραυματισμό και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ζώο συντροφιάς», μετά από σχετική καταγγελία, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή που η 62χρονη πατάει κυριολεκτικά το άτυχο σκυλάκι.

Εκτός της σύλληψης, η γυναίκα καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε και στην ιδιοκτήτρια του ζώου, για παράβαση της ίδιας νομοθεσίας.

Το Α΄Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίσθηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr