Συνελήφθη άντρας της ασφάλειας γνωστού εφοπλιστή – Τραυμάτισε γυναίκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη άντρας της ασφάλειας γνωστού εφοπλιστή – Τραυμάτισε γυναίκα

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ένα σοβαρό περιστατικό αναστάτωσε το Ρέθυμνο, όταν μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου εκπυρσοκρότησε όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Το όπλο άνηκε σε 30χρονο, ο οποίος το κατέχει νόμιμα, ενώ εκείνη την ώρα βρίσκοταν σε φιλική επίσκεψη σε σπίτι στην περιοχή, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Η γυναίκα ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά καθώς δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ και ο ίδιος ο 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό χέρι. Η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 30χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο του χέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατείχε νόμιμα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm,. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο εταιρίας, ο οποίος ανήκει στην προσωπική ασφάλεια γνωστού εφοπλιστή. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου έγινε η εκπυρσοκρότηση, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 30χρονου για βαριά σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr