Συνελήφθη δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά από καταγγελία της συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα, επίσης, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ κατήγγειλε ότι την χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στην οποία τονίζει ότι « η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr